Apartma Pod skalco

Edinstvena lokacija v bližini Bleda, v zavetju gozda nad vasico Kočna, v neposredni bližini Triglavskega narodnega parka je kraj, kjer se nahaja čudovita lesena hiška. Apartma Pod skalco pričara neokrnjeno naravo v idiličnem okolju in je prostor ,kjer enostavno pozabite na vse. Mir, neokrnjena narava in prijeten ambient vas bodo očarali. Preživite počitnice ali oddih pri nas in se naužijte svežega zraka, poiščite pozitivno energijo ali pa izkoristite naravne danosti okolice za rekreacijo po vaših željah. Verjemite, da ko enkrat pridete Pod skalco, tega nikoli ne pozabite. Le tri kilometre od avtoceste in pet kilometrov od Bleda se lahko spočijete od hrupa in vrveža, kjer vas spomladi zjutraj prebudi le petje ptic. Le nekaj korakov iz hiše vas loči od sprehoda ali teka po urejenih gozdnih poteh. Nad vasjo, pod obronkom Mežakle, stoji skalni osamelec, Okamenela baba imenovan. Na vzhodnem vogalu hiše stoji skalca, po kateri je hiša dobila ime.

Na voljo sta Apartma Encijan in Apartma Planika. Veliki apartmaji, opremljeni z masivnim pohištvom iz rustikalnega lesa, dajo poseben čar vašemu bivanju. To so apartmaji, ki imajo svojo dušo, ki vam bo zlezla pod kožo.

Oba apartmaja sta v celoti opremljena in nudita udobno in prijetno bivanje družini ali paru. Vsak apartma je primeren za bivanje štirih oseb. Oba sta opremljena z masivnim in kovanim pohištvom v rustikalnem stilu. Imata polno opremljeno kuhinjo (štedilnik, pečica, hladilnik, pomivalni stroj, avtomat za kavo,…), dnevni prostor s TV, kopalnico, spalnico s kovano zakonsko posteljo in pogradom ter internet. Pred vhodom v apartmaja je ob ribniku velika terasa in urejen vrt. kjer lahko pripravite piknik ali posedite v prijetnem ambientu. Za namige, kam v bližini, pa kliknite na Aktivnosti. Edinstvena lokacija v bližini avtoceste in Bleda, pa vseeno tako odmaknjena od vsakdanjega vrveža, je raj za vse, ki se želite prebuditi v jutro ob žvrgolenju ptic.

Hišni red

Skrbimo za čistočo in varnost

Postopek čiščenja v petih korakih je prerez postopkov čiščenja, ki jih v Apartmaju Pod skalco redno izvajamo in upoštevamo.

Ste pripravljeni na dogodivščino?

Rezervirajte apartma še danes.